, , , , , , , , ,

Имоти в Созопол за продажба – Комплекс “Lucky house”

Имоти Созопол

Имоти в Созопол на добри цени в Комплекс “Lucky house”

Лятото е любимият сезон на мнозина. Това са месеците, през които можем да прекараме няколко спокойни дни със семейството, а така също и да се позабавляваме с приятели. Най-доброто място за целта, определено е Созопол. А за една истинска почивка ще се нуждаете и от най-добрите имоти в Созопол.

Морският курорт съчетава не само спокойна и приятно обстановка, която предразполага към пълно отпускане и развлечение, но и към много забави. Има най-различни забележителности и места, които могат да ви предложат всякакви удоволствия, както и възможности за отсядане и наемане на различи видове имоти в Созопол. Спокойствие и забавление на едно място – гарантирано в Созопол.

Разбира се, за една добра почивка трябва да изберете и подходящ хотел. Често изборът на подходящ хотел или вила се оказва изключително трудна задача за мнозина. Нямат време да направят резервация, отлагат до последната минута и накрая са изправени пред сериозен проблем. Други веднага се насочват в разглеждането на имоти в Созопол и избират наем на апартамент в курорта.

Имоти Созопол

За да прекараме една незабравима почивка, трябва да изберем подходящ хотел, освен ако не разполагате със собствени имоти в Созопол, разбира се. Честа грешка, която мнозина допускат, е да пренебрегват значимостта на хотела или мястото, на което отсядат. Да, но когато дойде време за самата почивка осъзнават, че това е било важно. Качественото обслужване, подходящата обстановка и място са от голяма значение. Дали ще се намира на шумно и далечно място от плажа, или ще бъдем на няколко крачки е определящо за много фактори по време на самата почивка.

Най-добрият вариант, който може да изберете за вашата почивка е да наемете или закупите имоти в Созопол. Само по този начин ще бъдете сигурни, че ще се намирате на най-доброто място и ще разполагате с най-качественото обслужване.

Но къде да откриете имоти в Созопол, които да отговарят на всички ваши изисквания?

Има много агенции за продажби на имоти, които предлагат различни оферти и имоти в Созопол. Всеки е изпитвал трудност при търсенето на подходяща агенция. Дали ще изпита разочарования, защото не са открили желания имот или друг вид проблем, разбираме ви. Трудно е да определите на коя агенция за недвижими имоти в Созопол можете да се доверите и на коя не. Точно затова ние сме тук.

Комплексът “Lucky House“ предлага едни от най-добрите апартаменти и имоти в Созопол. Комплексът е разположен в града, а не в покрайнините и е съвсем близо до плаж Хармани. Модерна инфраструктура, отговаряща на всички изисквания за нови строителство. Разполага с паркинг и е отделен със специална ограда от останалите имоти в Созопол и околността. За различните вкусове има както апартаменти, така и студиа. Избирате подходящото за вас и се наслаждавате на домашния уют.

Освен за летни развлечение винаги може да използвате имота в Созопол за постоянно жилище. Комплексът е построен в близост до училище, банка, аптека, супермаркети, всичко, от което се нуждаете, за да имате спокоен живот. Избягайте от натоварения начин на живот в столицата и големите градове. Отдайте се на спокойствие и позволете на семейството ви да прекара няколко месеца, а защо не и години, на едно прекрасно място.

Избирайки жилище от комплекс “Lucky House“, вие избирате високото качество. Едни от най-добрите имоти в Созопол, където спокойно може да прекарвате цялото лято. Ще се наслаждавате на приятни моменти в компанията на семейството и приятели, избирайки апартамент или студио от комплекса.

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Апартаменти в Созопол за продажба – Комплекс „Серена Резидънс

апартаменти Созопол

Продажба на апартаменти в Созопол на изгодни цени

Един от най-добрите курорти за почивка в България, определено е Созопол. Той съчетава съвременно модерно строителство с изящно запазена стара архитектура. Спокойно и приятно място, на което ще успеете да си починете, да се насладите на красиви забележителности и разбира се да се позабавлявате. А изборът на апартманенти в Созопол за почивка е достатъчно богат, стига да направите резервацията навреме.

Лятото предстои и наближава с всеки изминал ден. Това означава, че e време да подготвим почивката си. За мнозина това е безпроблемна и лесна задача. Знаят къде искат да останат или имат някакъв имот на морето и не се притесняват как ще оползотворят малкото дни почивка. При други има дилемата как да постъпят, кой курорт да изберат, а след това и хотел. Ако все още не сте набелязали вашата дестинация това лято, тогава нашите предложения за апартаменти в Созопол биха могли да бъдат вашето идеално решение.

Най-вероятно повечето от вас вече са посещавали Созопол и знаят колко добре могат да си прекарат, както с приятели, така и със семейство. Въпреки това идва и неприятният момент, когато трябва да търсите място за отсядане – стая или апартамент. Процедурата е дълга и отнема специална подготовка преди самото заминаване. Търсите изгодна оферта за стаи или апартаменти под наем, търсите подходящо място и когато мислите, че сте намерили перфектния хотел или вила се оказва, че те са заети.

Вместо да изпадате в неудобни ситуации на лутане и търсене на правилния избор, вижте нашите предложения за апартаменти в Созопол. Има много комплекси, които не само предлагат имоти под наем, но и за закупуване. Какво по-хубаво от това да имате ваше собствено жилище и то на морето? Би било сбъдната мечта за мнозина. Тогава какво ви спира? Ако разполагате със средствата, инвестирането в апартаменти в Созопол не е възможност за изпускане.

Дори да не прекарвате всяко лято подред в Созопол винаги може да дадете апартамента под наем на друго семейство. Така почивате и печелите пари едновременно. Но какъв имот да изберете? Строителството, особено по черноморието, е изключително засилено. Постоянно се появяват нови и нови сгради, всяка по-добра от предишната. Да, на пръв поглед изглеждат по-добри, но не винаги строителството е качествено. Затова не се заблуждавайте и не мислете, че като изчакате най-новата сграда или комплекс ще бъде подходящо.

апартаменти СозополАпартаменти в Созопол – комплекс ”Серена Резидънс”

Един перфектен избор за апартаменти в Созопол са комплекс ”Серена Резидънс”. Комплексът разполага с панорамна гледка, тъй като е разположен на хълм. Красиво и спокойно изложение, което ви гарантира едно незабравимо изживяване. Всеки апартамент е напълно оборудван, така че да не ви липсва нищо за вашия престой. В допълнение с това комплексът разполага и с басейн. Ако ви писне от морето, винаги има къде да разнообразите. Не се безпокойте и за храната, защото на разположение има ресторант с две отделни зони за пушачи и непушачи.

Към обявата >>

Какво повече чакате? Сдобийте се с вашия апартамент в Созопол и си подарете мечтаните почивки. Насладете се на компанията на семейство или на близките в собствен апартамент на морето. Вече не трябва да се притеснявате за това дали ще останат места в желания хотел, дали ще успеете да се организирате. Отивате, когато пожелаете и прекарвате незабравими дни в един от най-добрите комплекси не само в Созопол, но и в цяла България. Избирайте между апартамента в Созопол с най-добрата гледка, където спокойно да прекарвате цялото лято.

, , , , , , , , , , ,

Ваканционни апартаменти в Созопол – най-добрите предложения от DTC

Апартаменти Созопол

Апартаменти в Созопол – най-актуалните предложения за имоти в Созопол

Делта Транс Комерс предлага ви единствено актуални и напълно реални имоти и апартаменти в Созопол! Независимо дали търсите имоти за покупка или апартаменти под наем, дългосрочно или просто за вашата лятна почивка. Нашият уеб сайт поддръжа само проверени и реални обяви, така че не се колебайте да ни потърсите, в случай че имате интерес към някое от нашите предложения!

Апартаменти Созопол

Търсите имоти в Созопол за вашата лятна почивка?

Лятото наближава с всеки изминал ден. Колкото по-близо е то, толкова повече хора се замислят за своята почивка. Някои решават да отидат в чужбина, а други за поредна година ще предпочетат българското крайбрежие. Курортите на територията на България са най-различни и разнообразни, както по месторазположение, така е по обитатели. Някои предлагат по-ексцентрични гледки, скалисти местности, а други ще ви предложат спокойствието, от което се нуждаете. В различните курорти интензитета на шума, дейностите, наплива на туристи е сравнително занижен, докато други са създадени само за забавление. Ако търсите оптимална среда, в която може да си починете, да се насладите на красиви гледки и да се позабавлявате, то определено Созопол е мястото за вас.

Созопол е едни от най-предпочитаните курорти. Точно затова записванията и резервациите за място, на което да отседнете трябва да бъде направено възможно най-рано. Но къде да отседнем в хотел или да наемем цял търсим измежду множеството обявени в интернет апартаменти в Созопол?

По-добрият вариант за почивка, винаги ще бъде отсядането в апартамент. Само така ще се изолирате от шума, от хората и ще може да си починете в истинския смисъл на думата. Мнозина се притесняват да наемат апартаменти в Созопол, а и не само, защото имат съмнения относно процедурата, престоя и още куп въпроси.

Десетките и дори стотици онлайн обяви за отдаване на имоти в Созопол за съжаление обаче не винаги са актуални или дори реални. Лутането измежду тях губят вашето време и усилия да планирате лятната си почивка. Доверявайки се на Делта Транс Комерс, ще си спестите всички тревоги и грижи по наемането, а защо не и закупуването, на апартаменти в Созопол. В случай, че не сте открили желания имот в Созопол в нашия уеб сайта, ние ще намерим най-доброто и подходящо място за вас спрямо изискванията ви за перфектно жилище. Желаете апартамент разположен по-близо или по-далеч до морето, няма да бъде никакъв проблем.

Ще ви обясним цялата процедура по отдаването и наемането на апартаменти в Созопол за избрания от вас срок. Документи, застраховки, наеми, не трябва да се затормозявате с нищо. Ако разполагате с повече ресурси и искате да се сдобиете със собствен имот в Созопол, то ще помогнем и тук. Не малка част от хората могат да си позволят да останат цялото лято на море. За целта ще бъде много по-удобно да наемете апартамент или да се настаните в собствен, вместо да плащате високи цени за кратък престой в хотел.

Нашите предложения за апартаменти в Созопол имат много повече предимства.

На първо място ще останете насаме с вашето семейство или любим човек. Докато отсядането в хотел или комплекс, винаги е съпроводено с виждането на различни хора и съобразяването с условията на хотела.

Друго предимство, което е и определящо за избора на повечето хора, е цената. Ако смятате да наемете апартамент за цялото семейство, което да кажем се състои от 5 члена – майка и баща и три деца, то хотелът може да ви излезе доста солено. Докато наемът на един апартамент ще е по-евтино, тъй като пресметнато за всеки член от семейството излиза по-изгодно.

Ако сте решили да отседнете с приятели, то наемането на апртаменти в Созопол определено е предпочитана опция. Така ще бъдете заедно през цялото време, ще се забавлявате и не трябва да ходите от стая в стая.

Търсенето на място за отсядане през лятото приключи. Изберете апартаменти в Созопол, които ще задоволят всяко ваше желание. Доверявайки се нашата агенция, ще се спестите много грижи по разглеждането и избора на имоти в Созопол.

Не губете повече време в лутането между стари и фалшиви обяви за имоти в Созопол. Свържете се с нас и избирайте само между подбрани обяви за апартаменти в Созопол!

, , , , , , , , , , , , , ,

Наем на апартаменти в Созопол – как да процедираме?

Апартаменти Созопол

Интересувате се от наемане на апартаменти в Созопол?

Лятото е любимият сезон на всеки. Това е времето за почивка и за сближаване със семейството. Без съмнение Созопол е един от най-обичаните и популярни български курорти. Съвременният Созопол има много какво да предложи, а старият Созпол има много какво да разкаже. Ще се насладите на невероятна архитектура запазена векове наред, а също така и на модерна част, която предлага много забавления за посетители. Освен всичко това Созопол предлага и много и различни възможности за дългосрочно и краткосрочно наемане на апартаменти и други имоти в Созопол.

Апартаменти СозополЗа да прекарате почивката спокойно и добре ще се нуждаете от подходящо място, на което да отседнете. Ако сте двама и искате да прекарате романтична седмица, ще се нуждаете от по-тихо място, на което да не ви притесняват. Ако отивате на семейна почивка и се нуждаете от няколко стаи за вас и за децата, то хотелът не би бил най-подходящото място. Най-добрата алтернатива е наемане на апартаменти в Созопол.

Малко хора разполагат със собствено жилище, в което да останат и да прекарат невероятна почивка. Точна затова ние от Делта Транс Комерс ще намерим перфектния апартамент в Созопол за вас и вашето семейство. Ще открием най-доброто място, на което да се настаните, за да се насладите на заслужената почивка. Ще подберем красива и спокойна обстановка спрямо вашите изисквания.

Ако обичате по-оживената атмосфера, ще ви предложим апартаменти в Созопол, които са разположени по-близо до заведенията и забавленията. Ако пък за вас е от значение морето и спокойствието, ще ви предложим апартаменти в Созопопл, разположени по-близо до морето. Така спрямо вашите предпочитания за перфектна почивка, ние ще намерим за вас правилния за отсядане апартамент в Созопол. Нито твърде голям, нито твърде малък, съчетаващ всичко необходимо за нормално пребиваване.

Ако вие отдавате под наем апартаменти в Созопол

Има и друг вариант, който е по-рядко срещан, но все пак заслужава уточняване. Ако разполагате с един или няколко апартаменти в Созопол и не ги използвате, то определено трябва да се замислите за отдаването им под наем.

Кое би било по-добре за вашите апартаменти в Созопол? Да стоят празни и да хващат прах или да бъдат използвани и да се запълват от семейства, търсещи разтоварване и почивка? Определено поддържането на имот в друг град не е лесно, но затова сме ние и работим успешно вече толкова години.

Не се колебайте, а се свържете с нас!

Нашите консултанти са на ваше разположение и ще отговорят на нуждите ви, свързани с наемане и отдаване на имоти в Созопол!

Вижте нашите акутални предложения за наемане на апартаменти в Созопол за лятотото на 2018 г. тук >>

При нас ще намерите всичко, свързано с: имоти Созопол, апартаменти Созопол, Имоти в Созопол, Апартаменти Созопол

, , , , , , , , , , , , , , ,

Професионално управление на имоти в Созопол

Имоти Созопол

Имоти СозополУправление на недвижими имоти в Созопол

Домът е едно от най-важните неща за всеки. Каквото и да правим през целия живот, обучение, след това работа, накрая винаги инвестираме в едно и също нещо, а именно дом. За целта събираме пари или взимаме заем и закупуваме желаното жилище.  Въпреки че толкова сме искали дадения имот, поради една или друга причина се налага да го сменим и той остава празен и без надзор. Ако и вие разполагате с такъв имот в Созопол, то има лесно и бързо решение за проблема.

Поддръжка на вашите недвижими имоти

Решите ли да дадете под наем апартамент в Созопол, без да се замислите може изцяло да ни се доверите. Ние ще поемем цялата грижа за жилището. Ще започнем от основните дейности, а именно почистване, освежаване и оборудване, ако е необходимо. Ще придадем свеж вид на оставеното и необитаемо жилище. По този начин ще гарантираме уюта на наемателите.

След като апартаментът е готов за наем, то следва да се погрижим и за формалната част, която включва застраховка и плащане на данъци. Дори да не искаме документацията и таксите винаги ще ни следват независимо дали става въпрос за жилище, имот, кола, каквото и да е. За да не се занимавате допълнително с неприятни и дълги процедури, ние ще ви заместим.

Краткосрочно отдаване под наем на имоти в Созопол

Ако си търсите апартаменти в Созопол под наем за вашата почивка или искате да дадете вашия имот под наем, то не се колебайте и ни потърсете. Ние ще се погрижим за останалото.

Най-важното, за което всеки собственик се тревожи, е състоянието на апартамента след напускане от туристите. Както казахме по-горе, това не би трябвало да притеснява нито собствениците, нито туристите. Ние ще се погрижим за хигиената не само преди наема в началото на летния сезон, но и след напускането. Ще осигурим чистота на имота.

Ако пък решите сами да намирате туристи и да дават вашите имоти в Созопол на хора, избрани от вас, то напълно ще се съобразим с вашето желание. Освен че ще подходим с разбиране, ще направим престоя на гостите незабравим и ще улесним тяхното настаняване максимално, така че да направим целия процес приятен и за двете страни.

Забравете за постоянната поддръжка на вашият необитаем от вас имот в Созопол. Това включва най-различни процедури както по опазването на хигиената, така и по данъчни и застрахователни отговорности.

Ние, от Делта Транс Комерс, сме специализирани във всички дейности по поддръжка и упраление на недвижими имоти и сме подготвени изцяло да отговорим на нуждите на вас и вашите наематели.

Не се колебайте, а се погрижите за вашите имоти в Созопол още сега. Очакваме ви!

, , , , , , , , ,

Апартаменти в Созопол за вашата лятна почивка през 2018г.

Апартаменти Созопол

Изберете между най-добрите предложения за наем на апартаменти в Созопол и резервирайте вашата почивка за лято 2018 още сега!

Резервирахте ли вече място за вашата лятна почивка тази година? Все още не сте избрали къде и как да прекарате свободното си време през лятото? Ако искате да организирате вакацията си по ваш вкус и да имате всички удобства на ваше разположение, можете да се възползвате от нашите предложения за наем на апартаменти в Созопол.

Ако предпочитате да прекарате почивката си спокойно, за разлика от груповата хотелска отганизация, и да разполагате с всичко необходимо за пълноценния си престой – тогава можете да изберете апартамент под наем на нашето Черноморие. А ако вече сте решили, че именно това е най-подходящия начин да прекарате лятната си почивка, но не сте избрали къде и кога да наемете апартамент Созопол е вашият най-добър избор.

Кои са нашите най-актуални предложения за наем на апартаменти в Созопол?

1. Едностаен апартамент в Созопол

Представяме ви напълно оборудван едностаен апартамент в Созопол, който се намира близо до плажа и предлага на своите наематели всичко необходимо за тяхното удобство – климатик, телевизор и кухненски бокс с печка и хладилник. Апартаментът разполага със собствен санитарен възел, тераса. На ваше разположение е и място за паркиране.

Цени на едностайния апартамент в Созопол за лято 2018 г.:

През месеците май, юни, септември цената за наем на апартамента е 50 лв. на ден.

През юли, август цената за наем е – 60 лв. на ден.

Вижте апартамента тук>>

2. Двустаен апартамент в Созопол, местност Буджака

Предлагаме ви напълно обзаведен двустаен апартамент в Созопол, местност Буджака. Освен с всички задължителни удобства за вашето спокойствие – климатик, телевизор и оборудвана кухня, апартаментът разполага и с интернет, кабелна телевизия, голяма тераса с гледка към брега на морето и паркинг. А освен всичко това, този апартамент в Созопол предлага ма своите наематели и басейн, който можете да ползвате, докато се радвате на морката гледка пред вас.

Цени на двустайния апартамент в Созопол за лято 2018 г.:

През месец май цената на този двустаен апартамент е – 50 лв. на ден.

През месец юни цената е 60 лв. на ден.

През месеците юли, август можете да наемете този апартамент за 70 лв. на ден.

Вижте апартамента тук>>

3. Двустаен апартамент в Созопол в близост до плажа

Този двустаен апартамент в Созопол се намира близо до морския бряг. Той е напълно обзаведен и предлага възможност за наемане от повече хора, тъй като освен спалнята, можете да ползвате и разтегателния диван във всекидневната. Този апартамент също разполага с всичко за вашия пълноценен престой – климатик, телевизор, кабелна телевизия, кухня с печка и хладилник, както и с тераса с изглед към морския бряг, който е съвсем близо да вас.

Цените за еднодневен престой на този двустаен апартамент в Созопол са:

През месеците май, юни, септември – 70 лв. на ден

През юли и август цената за наем на ден е 80 лв.

Вижте апартамента тук>>

4. Двустаен апартамент в Созопол срещу плажа

Търсите съвременно обзаведен с всичко необходимо апартамент в Созопол за четирима? Тогава това предложение е подходящо за вас. Апартаментът има всекидневна с две легла и отделно спалня. Оборудването му отговаря изцяло на всички основни нужди и изисквания за вашия отдих – на ваше разположение са климатик, телевизор с кабелна телевизия, печка, хладилник, тераса и паркинг.

Цените за наем на този нов и модерен двустаен апартамент в Созопол са:

За месеците май, юни и септември наемът е само 70 лв. на ден.

За месеците юли и август наемът е 80 лв. на ден.

Вижте апартамента тук>>

Интересувате се от някое от нашите предложения за наем на апартамент в Созопол или имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас! Ние сме на ваше разположение!

Можете да се свържете с нас на тел. +359 550 2 35 53, +359 898 56 06 41 или да ни пишете тук>>

Очакваме ви!

, Апартаменти в Созопол, , , , , , , , , , , ,

, , , , , , , ,

Имоти в Созопол до 50 000 евро

Имоти Созопол

Какви имоти в Созопол можете да закупите до 50 000 евро?

Според последните прогнози за състоянието на имотния пазар в България, ръстът на цените на имотите ще продължава да се увеличава и през 2018 г. Според експертите това е породено от редица фактори като икономическия растеж, ръстът на доходите, увеличението в нивото на заетостта и по-ниските лихвени проценти по депозитите и кредитите, които ще се запазят и през тази година.

СозополБългарското Черноморие става все по-привлекателна отправна точка за туристи и инвеститори и то не само от страната. Все повече чужденци избират нашето море, за да прекарат лятната си почивка. Освен това през последните години, най-известните ни курорти, сред които е Созопол, се радват на туристи и през зимните месеци.

Интересен факт е и че през 2017 г. Созопол заема шесто място в класацията „Най-добрите европейски дестинации“ /European Best Destinations /EDEN/, с което изпреварва дестинации като Виена и Мадрид.

Интересът на българи и чужденци към купуването на имоти с инвестиционна цел в столицата, ски дестинациите и морските курорти в страната към момента е засилен и тенденцията е да се повишава. А на фона на всичко това ние, от Делта Транс Комерс, имаме добра новина за вас – покупката на имоти в Созопол все още е сравнително достъпна, въпреки че имотния пазар в България е сред най-атрактивните в момента.

За радост на всеки, който се интересува от пазара на недвижими имоти в България, както и на всеки който вече се е насочил към инвестиция в имоти, ние ви представяме най-добрите предложения за покупка на имоти в Созопол на цена до 50 000 евро.

Ето и нашите топ 3 предложения:

1. Двустаен апартамент в Созопол на цена 49500 €

Апартаментът е с площ 70m2 и се продава напълно обзаведен. Състои се от хол с кухня и отделно – спалня и баня с тоалетна. Този апартамент се намира на приземен етаж, благодарение на което има гледка към озеленения двор на сградата. Той може да бъде ваш на цена от 49500 €. Вижте повече тук>>

2. Двустаен апартамент в Созопол на цена 36000 €

Предствяме ви двустаен апартамент в сграда с басейн, който се намира в новия град на Созопол. Апартаментът е напълно обзаведен за новите си собственици. Състои се от хол с кухненски бокс, отделно – спалня, баня, тоалетна и две тераси с прекрасна гледка. Всичко това е на цена от само 36000 €. Вижте повече тук>>

3. Студио в Созопол на цена 31000 €.

Предлагаме ви съвсем икономичен вариант да се сдобиете с имот в Созопол – една от най-предпочитаните отправни точки от българи и туристи от цял свят. Намира се на партерен етаж и се състои от дневна с кухненски бокс и баня с тоалетна. Това студио е с намалена цена и може да бъде ваше само за 31000 €. Вижте повече тук>>

Ако се интересувате от нашите предложения за покупка на имоти в Созопол или пък искате да ви информираме за всяко наше ново предложение – свържете се с нас!

Нашият екип ще се съобрази изцяло с вашите изисквания и предпочитания.

Не губете повече време – възполвайте се от най-актуалните ексклузивни оферти за имоти в Созопол от Делта Транс Комерс!

 

, Апартаменти в Созопол, , , , , , , , , , , ,

, , , , , , ,

Апартаменти под наем в Созопол от Делта Транс Комерс

имоти Созопол

Апартаменти в Созопол от Делта Транс Комерс

Делта Транс Комерс ви предлага най-изгодните апартаменти под наем в Созопол.

Лидерът в продажбите и отдаването на недвижими имоти по Южното Черноморие с най-атрактивните оферти за имоти под наем в Созопол. Агенция Делта Транс Комерс е на ваше разположение, за да сбъдне мечтите ви за почивка или инвестиция в апартаменти в Созопол. Богатият избор от имоти в Созопол и професионалното отношение на нашите служители са ключовите предимства, които ви предлагаме. Гарантираме ви качество и сигурност на всеки един етап от посредничеството и сключването на сделка, до последващи услуги и поддръжка на вашият имот в Созопол!

Апартаменти под наем в Созопол от Делта Транс Комерс

Освен големият избор от апартаменти за закупуване Делта Транс Комерс ви предлага и имоти под наем в Созопол, според вашите нужди и желания.

 • Едностайни апартаменти под наем в Созопол

Делта Транс Комерс предлага уютен едностаен апартамент под наем в Созопол, близо до плажа.

Имотът се намира на тихо и спокойно място, в близост до центъра на Созопол и е идеален за вашата морска почивка. Състои се от обзаведена спалня, кухненски бокс, санитарен възел и тераса. Апартаментът разполага с холна масичка и табуретки, голяма секция с гардероб и тв, климатик. Кухненският бокс има кухненски шкафове, печка с абсорбатор и хладилник. Имотът предлага и място за паркиране.

 • Двустайни апартаменти в Созопол

Ние ви предлагаме и прекрасни двустайни апартаменти под наем, подходящи почивката на вас и вашето семейство.

– Двустаен апартамент под наем в Созопол с изглед към морето – вижте тук.

Този апартамент, в близост до плажа, се състои от всекидневна с разтегателен диван, отделна спалня, баня и тоалетна. Напълно оборудваната кухня ще бъде на ваше разположине по време на почивката ви. А от прекрасната тераса ще можете да се наслаждавате на морската гледка, която този апартамент ви предоставя.

– Друг двустаен апартамент в Созопол, на метри от плажа, който предлагаме можете да видите тук. Апартаментът се състои от просторна всекидневна с 2 легла и климатик. Имотът притежава остелна спалня, санитарен възел и тераса. В него, на ваше разположине, ще намерите и оборудвана кухня. Апартаментът е подходящ за настаняване на 4 човека, разполага и с място за паркиране.

– Делта Транс Комерс предлага и модерно обзаведен двустаен апартамент под наем в Созопол. Апартаментът се намира в местността Буджака на град Созопол. Състои се от всекидневна с оборудвана кухня, спалня, баня с душ-кабина, голяма тераса с изглед към морския бряг. Други екстри, които имотът предлага са интернет и кабелна телевизия, както и възможността за ползване на басейн и паркинг.

 • Тристайни апартаменти Созопол

Като лидер в продажбите и отдаването на недвижими имоти по Южното Черноморие, ние ви предлагаме най-доброто на пазара. Освен едностайни и двустайни апартаменти в Созопол под наем и в продажба, Делта Транс Комерс ви предлагат и по-просторни имоти като тристайни анапртаменти и мезонети.

Тристаен апартамент под наем в Созопол, близо до плаж Хармани. Този стилно и модерно обзаведен апартамент е се намира на етаж 5 в 5-етажна сграда качествено строителство. Квадратурата му е 160 кв.м. заедно с терасата. Апартаментът се състои от всекидневна с кухня, 2 спални, 2 бани и огромна панорамна тераса разкриваща невероятна гледка към плажа. Намира се в непосредствена близост до центъра на града и плажа. Този апартамент е подходящ за почивка и отдих на повече хора и големи семейства.

Освен апартаменти в Созопол, Делта Транс Комерс ви предлага и богат избор от имоти в Созопол за закупуване. Освен това, ние ви предлагаме и професионално управление на имоти в Созопол от от Делта Транс Комерс.

Ако обмисляте наемане или покупка на имот в Созополсвържете се с нас! Вашият комфорт и удобство са наша цел!

Добре дошли в Созопол!

 

, , , , , , ,

Управление на имоти в Созопол от Делта Транс Комерс

имоти Созопол

Мислите да инвестирате в имот в Созопол, но нямате възможност да го поддържате всекидневно? Независимо дали живеете или не в своя имот, или сте решили да го отдавате под наем, ние от Делта Транс Комерс можем да поемем грижите свързани с него вместо вас. Компетентният мениджър на имоти може да добави значителна стойност към вашата инвестиция и ние сме тук за вас!

Ако имате намерение да отдавате своя имот в Созопол под наем, ние ще поемем грижата за вашите туристи. Ние ще осигурим пълния комфорт и пълноценна почивка за наемателите ви! В същото време вие може да бъдете спокойни, че имотът ви е в сигурни ръце. Ние ви предлагаме комплексни услуги, включващи поддръжка, плащане на задължения, следене за изправността на уредите и обзавеждането на имота ви. Каквито и нужди и изисквания да имате – Делта Транс Комерс ще изготви индивидуален пакет от услуги, които да отговарят точно на вашите потребности! Ние знаем, че инвестирането в имот в Созопол е важна за вас крачка, за това ви предлагаме отговорно и професионално управление на вашата собственост.

Защо да използвате професионални услуги за управление на имоти в Созопол?

Ето няколко начина, по които ние можем да ви помогнем да печелите от вашата инвестиция в имот в Созопол:

1. Увеличаване на стойността на вашия имот в Созопол.

Професионалното управление на имот включва редовното посещение и оглед на имота от гледна точка на поддръжката, ремонт или замяна уреди. Като професионални мениджъри на имоти ние, от Делта Транс Комерс, ще следим и своевременно ще ви информираме за идеи относно подобрения на имота, за да остане той конкурентен за пазара. Добре поддържаният и правилно експлоатираният имот винаги запазва добра цена на пазара. Ние оставаме в постоянна връзка със собствениците относно стъпките, които могат да предприемат, за да управляват имотната стойност на своя имот в Созопол.

2. Радвайте се на ползите от собствеността си, докато се наслаждавате на личната си свобода.

Някои хора инвестират в недвижими имоти като средство за финансиране на активно пенсиониране. Като лидер в сферата на недвижими имоти по Южното Черноморие на България, ние ще се погрижим за вашият имот в Созопол, докато вие се възползвате от времето си. Така едновременно ще сте сигурни и спокойни за инвестицията си и ще сте свободни да пътувате, да прекарвате повече време със семейството или да се наслаждавате на хобитата и интересите си.

3. Сигурност, че наемът се заплаща навреме.

Оставете на нас да се погрижим за ежедневното управление на вашия имот под наем в Созопол и наемателите му. Така вие ще имате по-малко ангажименти, за които да се притеснявате. Инвестирането в отдаването под наем на недвижими имоти в Созопол е добра инвестиция, но всекидневното управление на имот може да не е вашата сила или желание. Ако просто искате редовно събиране на наема и не искате да бъдете отговорни за всички подробности за вашата инвестиция в недвижими имоти – оставете го на нас. Професионалният екип на Делта Транс Комерс ще ви спести всички допълнителни дейности при поддръжката на вашия имот в Созопол. И най-вече, като професионални мениджъри на имоти, ние ще осигурим редовното и правилно събиране на наем от вашите наематели. Ако пък наемателите ви създават трудности – като управители на вашия имот ние знаем правилните стъпки за справяне със ситуацията, когато и както е необходимо.

Ние предлагаме и допълнителни услуги за вашия имот в Созопол. Подробности за услугите, които Делта Транс Комерс предлага в управлението на имоти в Созопол може да намерите тук или директно да се свържете с нас.

Ако имате въпроси – не се колебайте да се свържете с нас! Ние ще се съобразим с всяко ваше желание и необходимост.

За нас ще бъде чест да бъдем ваши партньори в управлението на инвестицията ви в имот в Созопол!

, , , ,

Защо да инвестирате в имот в Созопол през 2018 година?

имоти Созопол

Някога обмисляли ли сте възможността за инвестиция в имот в Созопол? Българското Черноморие крие много възможности за инвестиции. Интересът към нашите красиви плажове и крайморски гледки расте всяка година. Когато става дума за туризъм и имоти Созопол несъмнено е избор, който си струва да обмислите.

Събирайки в себе си древната култура на различни епохи и съвременния начин на живот, съчетани с уникалната си морска гледка, Созопол е истинска приказка, и то не само през лятото. Созопол е най-старият морски град в България. Именно със своята античност и богато културно и историческо наследство той е атрактивна туристическа дестинация, не само през летния сезон. Това е и една от причините, които привличат предприемачите да инвестират в имот в Созопол.

Ползите от инвестирането в имоти в Созопол

 1. Стабилен доход от отдаване под наем на имоти в Созопол
  По-голямата част от хората инвестират в недвижими имоти заради постоянния поток от парични средства, които получават под формата на доходи от наем. Този пасивен доход е огромен стимул да инвестирате в имоти в Созопол. През 2017 г. притокът на туристи в Созопол се увеличи, като се очаква увеличението през следващите няколко години да расте. Това се случва не само в Созопол, но и по цялото ни Черноморие, което предполага ръст на цените и инвестициите в недвижима собственост в Созопол и на Черноморието въобще в бъдеще. Ключовото местоположение на морския град е от основно значение за печелившата инвестиция в имоти в Созопол. Също така, може да разширите инвестицията си, като се спрете на повече от един имот, за да увеличите положителния си паричен поток и да разнообразите инвестиционния си портфейл.
 2. Професионално управление на недвижим имот в Созопол от Делта Транс Комерс
  Независимо дали отдавате под наем, обитавате или не използвате имота си, ние можем да поемем грижите свързани с него вместо вас. Делта Транс Комерс ви предлага професионалното управление на недвижими имоти в Созопол и отдаването им под наем. Толкова е просто – вие печелите, докато ние ви помагаме да поддържате имотите си! Дори да живеете на разстояние от собствеността си.
 3. Възвръщаемост на инвестицията в имот в Созопол
  На фона на развитието на туризма на българското Черноморие, моментът е изключително подходящ за инвестирането в недвижими имоти в Созопол. Това е така, тъй като очакванията са цените на имотите в дестинации като Созопол е да се увеличат заедно и с интереса към тях на български и чуждестранни инвеститори. Инвестирайки в имоти в Созопол през 2018 година, ще спечелите и от нарастването на неговата стойност във времето. За сега все още можете да намерите евтини в най-стария морски град в България.
 4. Плащанията на ипотеките са покрити
  Най-просто казано – инвестирането в подходящ имот ви позволява с приходите от наем, които получавате всеки месец, да покривате ипотечните си плащания. Ние, от Делта Транс Комерс, ще ви консултираме и помогнем да откриете най-подходящият и изгоден за вас имот. Можете да поверите и управлението на имота си на нас в бъдеще, в случай че живеете и прекарвате времето си извън района или страната.
 5. Вие сте факторът
  Точно както всеки друг бизнес, при инвестиране в недвижима собственост, имате пълна автономия и контрол върху инвестициите си. Предимствата на инвестирането в недвижими имоти ви правят ваш собствен шеф и решаващ фактор. С други думи – вие контролирате ситуацията и финансовото си бъдеще със собствените си ръце.

Агенция Делта Транс Комерс ви предлага най-изгодните имоти в Созопол

Ние, от Делта Транс Комерс, ви предлагаме имоти в Созопол, изцяло съобразени с вашите нужди. При нас може да избирате между различни по вид качествени имоти като:

 • Апартаменти в Созопол
 • Вили
 • Къщи
 • Сгради
 • Парцели
 • Търговски имоти
 • Земеделска земя

Всички имоти, които ви предлагаме могат да бъдат закупени или наети под наем. Не губете повече време – помислете за бъдещето! Инвестирайте в имот в Созопол!