Апартаменти Созопол

Апартаменти в Созопол за вашата лятна почивка през 2018г.

Изберете между най-добрите предложения за наем на апартаменти в Созопол и резервирайте вашата почивка за лято 2018 още сега!

Резервирахте ли вече място за вашата лятна почивка тази година? Все още не сте избрали къде и как да прекарате свободното си време през лятото? Ако искате да организирате вакацията си по ваш вкус и да имате всички удобства на ваше разположение, можете да се възползвате от нашите предложения за наем на апартаменти в Созопол.

Ако предпочитате да прекарате почивката си спокойно, за разлика от груповата хотелска отганизация, и да разполагате с всичко необходимо за пълноценния си престой – тогава можете да изберете апартамент под наем на нашето Черноморие. А ако вече сте решили, че именно това е най-подходящия начин да прекарате лятната си почивка, но не сте избрали къде и кога да наемете апартамент Созопол е вашият най-добър избор.

Кои са нашите най-актуални предложения за наем на апартаменти в Созопол?

1. Едностаен апартамент в Созопол

Представяме ви напълно оборудван едностаен апартамент в Созопол, който се намира близо до плажа и предлага на своите наематели всичко необходимо за тяхното удобство – климатик, телевизор и кухненски бокс с печка и хладилник. Апартаментът разполага със собствен санитарен възел, тераса. На ваше разположение е и място за паркиране.

Цени на едностайния апартамент в Созопол за лято 2018 г.:

През месеците май, юни, септември цената за наем на апартамента е 50 лв. на ден.

През юли, август цената за наем е – 60 лв. на ден.

Вижте апартамента тук>>

2. Двустаен апартамент в Созопол, местност Буджака

Предлагаме ви напълно обзаведен двустаен апартамент в Созопол, местност Буджака. Освен с всички задължителни удобства за вашето спокойствие – климатик, телевизор и оборудвана кухня, апартаментът разполага и с интернет, кабелна телевизия, голяма тераса с гледка към брега на морето и паркинг. А освен всичко това, този апартамент в Созопол предлага ма своите наематели и басейн, който можете да ползвате, докато се радвате на морката гледка пред вас.

Цени на двустайния апартамент в Созопол за лято 2018 г.:

През месец май цената на този двустаен апартамент е – 50 лв. на ден.

През месец юни цената е 60 лв. на ден.

През месеците юли, август можете да наемете този апартамент за 70 лв. на ден.

Вижте апартамента тук>>

3. Двустаен апартамент в Созопол в близост до плажа

Този двустаен апартамент в Созопол се намира близо до морския бряг. Той е напълно обзаведен и предлага възможност за наемане от повече хора, тъй като освен спалнята, можете да ползвате и разтегателния диван във всекидневната. Този апартамент също разполага с всичко за вашия пълноценен престой – климатик, телевизор, кабелна телевизия, кухня с печка и хладилник, както и с тераса с изглед към морския бряг, който е съвсем близо да вас.

Цените за еднодневен престой на този двустаен апартамент в Созопол са:

През месеците май, юни, септември – 70 лв. на ден

През юли и август цената за наем на ден е 80 лв.

Вижте апартамента тук>>

4. Двустаен апартамент в Созопол срещу плажа

Търсите съвременно обзаведен с всичко необходимо апартамент в Созопол за четирима? Тогава това предложение е подходящо за вас. Апартаментът има всекидневна с две легла и отделно спалня. Оборудването му отговаря изцяло на всички основни нужди и изисквания за вашия отдих – на ваше разположение са климатик, телевизор с кабелна телевизия, печка, хладилник, тераса и паркинг.

Цените за наем на този нов и модерен двустаен апартамент в Созопол са:

За месеците май, юни и септември наемът е само 70 лв. на ден.

За месеците юли и август наемът е 80 лв. на ден.

Вижте апартамента тук>>

Интересувате се от някое от нашите предложения за наем на апартамент в Созопол или имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас! Ние сме на ваше разположение!

Можете да се свържете с нас на тел. +359 550 2 35 53, +359 898 56 06 41 или да ни пишете тук>>

Очакваме ви!

, Апартаменти в Созопол, , , , , , , , , , , ,

Scroll to Top

Compare