имоти Созопол

Защо да инвестирате в имот в Созопол през 2018 година?

Някога обмисляли ли сте възможността за инвестиция в имот в Созопол? Българското Черноморие крие много възможности за инвестиции. Интересът към нашите красиви плажове и крайморски гледки расте всяка година. Когато става дума за туризъм и имоти Созопол несъмнено е избор, който си струва да обмислите.

Събирайки в себе си древната култура на различни епохи и съвременния начин на живот, съчетани с уникалната си морска гледка, Созопол е истинска приказка, и то не само през лятото. Созопол е най-старият морски град в България. Именно със своята античност и богато културно и историческо наследство той е атрактивна туристическа дестинация, не само през летния сезон. Това е и една от причините, които привличат предприемачите да инвестират в имот в Созопол.

Ползите от инвестирането в имоти в Созопол

 1. Стабилен доход от отдаване под наем на имоти в Созопол
  По-голямата част от хората инвестират в недвижими имоти заради постоянния поток от парични средства, които получават под формата на доходи от наем. Този пасивен доход е огромен стимул да инвестирате в имоти в Созопол. През 2017 г. притокът на туристи в Созопол се увеличи, като се очаква увеличението през следващите няколко години да расте. Това се случва не само в Созопол, но и по цялото ни Черноморие, което предполага ръст на цените и инвестициите в недвижима собственост в Созопол и на Черноморието въобще в бъдеще. Ключовото местоположение на морския град е от основно значение за печелившата инвестиция в имоти в Созопол. Също така, може да разширите инвестицията си, като се спрете на повече от един имот, за да увеличите положителния си паричен поток и да разнообразите инвестиционния си портфейл.
 2. Професионално управление на недвижим имот в Созопол от Делта Транс Комерс
  Независимо дали отдавате под наем, обитавате или не използвате имота си, ние можем да поемем грижите свързани с него вместо вас. Делта Транс Комерс ви предлага професионалното управление на недвижими имоти в Созопол и отдаването им под наем. Толкова е просто – вие печелите, докато ние ви помагаме да поддържате имотите си! Дори да живеете на разстояние от собствеността си.
 3. Възвръщаемост на инвестицията в имот в Созопол
  На фона на развитието на туризма на българското Черноморие, моментът е изключително подходящ за инвестирането в недвижими имоти в Созопол. Това е така, тъй като очакванията са цените на имотите в дестинации като Созопол е да се увеличат заедно и с интереса към тях на български и чуждестранни инвеститори. Инвестирайки в имоти в Созопол през 2018 година, ще спечелите и от нарастването на неговата стойност във времето. За сега все още можете да намерите евтини в най-стария морски град в България.
 4. Плащанията на ипотеките са покрити
  Най-просто казано – инвестирането в подходящ имот ви позволява с приходите от наем, които получавате всеки месец, да покривате ипотечните си плащания. Ние, от Делта Транс Комерс, ще ви консултираме и помогнем да откриете най-подходящият и изгоден за вас имот. Можете да поверите и управлението на имота си на нас в бъдеще, в случай че живеете и прекарвате времето си извън района или страната.
 5. Вие сте факторът
  Точно както всеки друг бизнес, при инвестиране в недвижима собственост, имате пълна автономия и контрол върху инвестициите си. Предимствата на инвестирането в недвижими имоти ви правят ваш собствен шеф и решаващ фактор. С други думи – вие контролирате ситуацията и финансовото си бъдеще със собствените си ръце.

Агенция Делта Транс Комерс ви предлага най-изгодните имоти в Созопол

Ние, от Делта Транс Комерс, ви предлагаме имоти в Созопол, изцяло съобразени с вашите нужди. При нас може да избирате между различни по вид качествени имоти като:

 • Апартаменти в Созопол
 • Вили
 • Къщи
 • Сгради
 • Парцели
 • Търговски имоти
 • Земеделска земя

Всички имоти, които ви предлагаме могат да бъдат закупени или наети под наем. Не губете повече време – помислете за бъдещето! Инвестирайте в имот в Созопол!

Scroll to Top

Compare