Луксозни апартаменти и къщи в уникалния комплекс Созополис

От €150,874
Продажба

1009

Номер на имот

Описание

Созополис е проектиран като град, който пресъздава уникалната архитектура, дух и стил на стария град Созопол – с характерните калдаръмени улички. В комплекса са запазени археологически разкопки с монументална стойност. Градчето очарова с многобройните галерии, кафенета и малки магазинчета.

Созополис се намира на 2км.южно от гр.Созопол – върху нос колокита. Застроена площ 34 000 кв.м.

Всички къщи в Созополис са изградени от най-висококачествени материали и предлагат комфорт, щедро пространство и панорамни гледки към морето.
Комплекса се състои от 56 двуетажни двуфамилни къщи и 21 индивидуални къщи. Предлагат се двуфамилни къщи с една до три спални и панорамна гледка към морето.

Всяка от индивидуалните къщи – площ от 290 до 490 кв.м.и собствена градина.
Eдностайни и двустайни апартаменти – площ 62 до 100 кв.м.
Tристайни апартаменти – от 147 до 175 кв.м.

Екстериор

За изграждането на екстериора е използван дървения материл лиственица, който е бил използван за направата на венецианските къщи. Този дървен материал е смолист и устойчив на влага, старее естествено и с времето придобива мек тъмнокафяв цвят. За постигане на характерната за созополската къща архитектура, външните облицовки са допълнени с врачански камък – ценен материал, който се събира ръчно в горски и планински райони, и носи горски мъх, допълващ автентичната визия на къщата. Покривите на къщите в Созополис са завършени с първокласни керемиди Брамак. Входните врати са от масивно дърво.

Интериор

За терасите, подовете на дневните, антретата и баните, са използвани италиански гранитогрес и теракота. Подовете в спалните са изпълнени с чамово дюшеме, стълбищата са обезопасени с парапети от масивно дърво. Всички къща са с монтирани климатици.

Локация

  • Държава: България
  • Област: Бургас
  • Град: Созопол
Отвори в Google карти
  • Номер на имот 1009
  • Цена От €150,874
  • Вид имот Апартамент, Двустаен апартамент, Къщи, Тристаен апартамент
  • Обява Продажба

Контакти

DTC

Агенция за недвижими имоти
Sozopol, "Republikanska" 28, Bulgaria
+359 898 56 06 41; +359 898 53 64 92
Други имоти