Етаж от къща в центъра – гр.Кюстендил

€50,000
Продажба

976

Номер на имот

217 m2

Размер

2

Спални

Описание

Къщата се намира в топ – центъра на гр.Кюстендил. Площта на етажа е 217 кв.м. Състои се от просторен хол с камина, кухня, 3 стаи, баня и тоалетна, тераса. Към етажа спадат така също и зимна градина, две мазета и таван.

Етажа се предлага напълно обзаведен.

Кюстендил е град в Югозападна България. Областен център и административен център на община Кюстендил. Намира се в близост до границата с Македония и Сърбия. Балнеоложки и туристически център с национално и международно значение, археологически и архитектурен резерват, изходен пункт за туризъм и ски-спорт в планината Осогово.

Кюстендил е разположен в южната част на Кюстендилската котоловина, в подножието на планината Осогово, на 527 метра надморска височина, по двата бряга на река Банщица, десен приток на река Струма. Южно от града се издига хълмът „Хисарлъка“ – североизточно разклонение на Осогово. Разстоянието от Кюстендил до столицата София е 86 км, до границата с Македония е 22 км, до границата с ъс Сърбия – около 30 км. Градът е важен шосеен възел на пътя София – Скопие и ж.п.гара на линията София – Перник – Гюешево.

През Кюстендил протичат две маловодни реки – Банщица и нейния приток – Колушка, като коритото на втората е изцяло покрито. На територията на града бликат множество топли минерални извори с лечебни свойства, които притежават доказани лечебни свойства за определен род заболявания. Кюстендилските минерални извори са благоприятни за лечение на дихателните пътища, на опорно-двигателния апарат и гинекологични заболявания. По своя химичен състав те са: хидрокарбонатно-сулфатно-натриеви с алкална реакция.

Кюстендил е център на земеделски район с вековни традиции в областта на овощарството, поради което градът и околностите му са известни като “овощната градина на България”.

Множеството минерални извори в съчетание с умерения климат, прекрасната природа и богатото културно-историческо наследство са благоприятни предпоставки за развитие на различни форми на туризъм.

Локация

  • Държава: България
  • Област: Кюстендил
  • Град: Кюстендил
Отвори в Google карти
  • Номер на имот 976
  • Цена €50,000
  • Вид имот Къщи
  • Обява Продажба
  • Спални 2
  • Размер 217 m2

Контакти

DTC

Агенция за недвижими имоти
Sozopol, "Republikanska" 28, Bulgaria
+359 898 56 06 41; +359 898 53 64 92
Други имоти