Имоти Созопол, Апартаменти Созопол, Созопол апартаменти

Имоти в Созопол за продажба и отдаване под наем
Град Созопол е  една от най-атрактивните дестинации по българското Черноморие. Възможностите за покупко-продажба, наемане и отдаване под наем на имоти в Созопол са много и разнообразни. Освен това в последните години морките дестинации на българското Черноморие са предпочитани от туристите от цял свят. Затова, ако се интересувате от инвестиции в имоти Созопол е един от най-добрите места, които биха направили вашата инвестиция печеливша.

Имоти в Созопол

Студио в комплекс "Хоризонт"
Созопол
35000 €
Студио за продажба в Созопол
Созопол
28800 €

Созопол предлага чудесни плажове, природа и места за отдих, а също така се намира сравнително близо до гр. Бургас (30 км.), гр. Поморие (50 км.) и Свети Влас (70 км.). Градът е известен и със своите археологически и архитектурни паметници. Като предпочитана туристическа дестинация за много чужденци град Созопол се радва на гости от цял свят. Атмосферата в Созопол е като никое друго място – древна и автентична. Ако се разходите по улиците на стария град веднага ще ви направят впечатление улиците покрити с каменна настилка и старовремските къщи, които ще ви пренесат в една друга епоха. Няма как да не се захласнете и по множеството останки от римски и гръцки руини. А ако искате да се върнете отново в настоящето и да опитате повече от модерния начин на живот, съвременна кухня и забавления от различен характер – новата част на града ще ви посрещне подобаващо.

Инвестиционните възможности в града също са много – недвижимите имоти в Созопол са сравнително достъпни в сравнение с останалото Черноморие. Делта Транс Комерс има възможност да Ви предложи много и различни недвижими имоти в Созопол – студиа и апартаменти в затворени комплекси и в новопостроени сгради, както и къщи в новия и стария град.

Свържете се с нас, ако обмисляте покупката на имот в Созопол – ние ще организираме опознавателна обиколка спрямо вашите изисквания за недвижим имот. Ако пък вече имате недвижими имоти в Созопол можете да разчитате на нас за неговия мениджмънт. Ние можем да ви помогнем с неговото управление и поддръжка. Това включва:

  • Почистване и подготовка на вашия имот преди/след летен сезон
  • Отдаване под наем (краткосрочно/ дългосрочно/сезонно) от името на собствениците
  • Представляване на собствениците на имота пред държавни структури и трети лица
  • Интериорен дизайн и оборудване
  • Ежемесечни посещения на имоти в Созопол и Бургас
  • Извънредни посещения при лоши метеорологични условия
  • Застраховки на недвижими имоти

Може да разчитате на нас, за да запазите апартамент в Созопол за вашата лятна почивка.

При нас ще намерите всичко, свързано с: имоти Созопол, апартаменти Созопол, Имоти в Созопол, Апартаменти Созопол